Empresa

Adellat, sl, és una empresa creada al 1999 dedicada a la fabricació de components metàl·lics i muntatges per a la indústria en general, transformació tècnica d'acer inoxidable, alumini i altres materials especials de nova generació, amb especial incidència en R+D+I com un valor afegit.

El nostre principal objectiu, fonamentat en l'aplicació de la millora contínua, és estar sempre en condicions d'oferir un producte i servei de gran qualitat digne dels nostres clients.

La nostra excel·lent ubicació, a cavall entre les províncies de Barcelona i Girona, ens permet abastar de manera ràpida als nostres clients.

Disposem d'una nau industrial de 1068m2 amb pont grua, anell hidràulic i instal·lacions adients per a produir grans estructures metàl·liques i accessibles per a camions tràiler. Reserva en exclusiva d'ús de naus annexes amb una capacitat total combinada de 2257,81m2 i una superfície total de 5396,64m2. A més, un espai d'oficines d'uns 120m2 totalment equipat.

Les nostres instal·lacions compten amb moderna maquinària per realitzar operacions que requereixen una complexitat i tractament especial.

Compten entre d'altres amb 4 robots ABB de 6 eixos per a soldadura. Equips diversos de soldadura. 12 bancs de treball. Equips d'extracció de fums, compresors, trepants de peu i equips de tall.

Així mateix destaquem en el compromís adquirit amb nosaltres mateixos de contínua inversió i modernització d'instal·lacions i maquinària, de manera que puguem oferir sempre al client les últimes avantatges del mercat.